AlgemeenZe hebben niet zulke goede filteropties als tweakers.net. En dat vind ik erg jammer. Maar tweakers.net is wat dat betreft de enige (zo ver ik weet) waarbij je ook opties kan uitsluiten. En dat vind ik erg fijn.
VerzendingHet terughalen van een gebrekkig product word ook als levering behandeld. En de bezorgers weten gewoon vrij weinig.
Mijn wasmachine werd teruggenomen (heel veel gedoe) maar het betonblok kwam er dus aan de onderkant uit bij het verplaatsten. Daar heb ik nu nog 1 helft van liggen omdat ze niet doorhadden? dat dat bij het apparaat hoort? De andere helft kon ik ze direct in de handen drukken omdat dat bij de lift er pas uit viel. Wat ze enigszins raar leken te vinden.
Ze waren wel oplettend en voorzichtig wat betreft maneuvreren door een smalle gang
Het is meer de administratie die erachter zit. De mensen zijn vriendelijk en willen je best helpen, maar als zij niet alles weten kunnen ze ook niet goed helpen.
Ik heb te vaak monteurs over de vloer gehad, dat is ook toegegeven door BCC. Daarom heb ik uiteindelijk de koopovereenkomst kunnen verbreken, mijn geld terug kunnen krijgen en een tegoedbon van 50,- euro gekregen om wat goed te maken.
Maar achteraf een beetje jammer, want de bezorgkosten van 19,99 krijg ik niet terug... Dus eigenlijk dat doet ook niet veel voor de schade aan mijn kleding die bij 1 van de wasbeurten is ontstaan en alle stress omtrent dit alles.