Max ICT B.V.

Algemeen is de webstore ok, De website werkte wel wat traag en de filter functie deed het niet zo goed wat wel het bestel proces wat sloom en lastig maakte.

Verzending was snel maar het order was gesplit in 2 verschillende pakketen en dit was niet zo duidelijk weergeven.

Er was een fout in de betaling en de levering was niet duidelijk maar telkens ik de klantenservice contacteerde, via chat en e-mail werd ik snel geïnformeerd en verder geholpen. De euvels waren snel opgelost dus hiervoor goede punten.

Goedemiddag Dominika,

Bedankt voor het schrijven over je ervaring met onze webshop.

Uit je review maak ik op dat de website wat traag aanvoelde en dat de filterfunctie niet naar behoren functioneerde, waardoor het bestellen meer tijd in beslag heeft genomen en het vinden van de producten heeft bemoeilijkt. Mijn excuses dat je hiervan hinder hebt ontvangen. Wij zijn druk bezig met het verbeteren van deze punten. Ik ben blij om te lezen dat de zending snel is aangekomen bij jou! Wat je aangeeft over dat de levering is gesplitst in twee zendingen en dat dit het onduidelijker maakt ga ik intern meenemen. Fijn om te lezen dat je ervaring met onze klantenservice naar wens is geweest.

Graag zien wij jou nog een keer terug op www.maxict.nl!

Ruben – Webcare Max ICT

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops