AlgemeenHalverwege 2022 een PC laten bouwen met de PC buildertool van Alternate. tool werkt uitermate prima, zelfs iemand met weinig kennis van computers zou er 1 kunnen bouwen.
Website is goed toegankelijk en er is goed op te navigeren, zo kun je echt specifiek opzoek gaan naar datgene wat jij wil.
bij de producten staat een hele duidelijke lijst met specificaties zodat er goed te zien is wat de kwaliteiten van de producten zijn, en met welke andere componenten ze kunnen werken en communiceren.
De verzending is een hele grote reden dat ik hier graag bestel, je hebt het de volgende dag al in huis, zelfs als je overdag werkt en pas s' avonds kan bestellen, dit was een enorm pluspunt voor mij. Een goed voorbeeld was de laatste bestelling die ik had gedaan, vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag al in huis. Topservice al zeg ik het zelf.
Klantenservicebij afgelopen order had ik geen klantenservice nodig. Heb er wel 1x gebruik van gemaakt met de vraag of ze een specifiek onderdeel hadden voor een bepaald component. deze hadden ze niet (wat enig sinds vrij logisch is) dus verwezen ze mij door naar de officiële leverancier van het desbetreffende component.
Er werd toen wel gezegd, als je er niet uitkomt, horen we dat graag, zodat we je eventueel verder kunnen helpen. Dit was wel fijn en waardeerde ik enorm.