AlgemeenIk heb hier een Meta Quest 2 gekocht die als tweedekans op de site stond. Die wat ik heb gekocht kostte 400 euro, en stond als zo goed als nieuw vermeld. Zo'n twee uur eerder stond een andere tweedekans te koop, die zonder kabel en met enige vlekken zou worden geleverd. Deze kostte toen 336 euro.
Bij ontvangst moest ik helaas constateren dat ik blijkbaar 400 euro heb betaald voor de tweedekans van 336 euro, want er zat eveneens geen kabel bij, en er zaten duidelijke vlekken op de controllers, kleine vlekken op de voorkant van de bril en een verkleuring op de hoofdband.
Natuurlijk heb ik contact opgenomen met Coolblue, en ze boden me een voucher van 40 euro om het goed te maken. Dit zouden ze "meteen" in orde maken. Het was bij lange na niet de 64 euro die het volgens mij goedkoper had moeten zijn, en ik kreeg ze niet op mijn rekening maar als voucher (dus tegoedbon) maar om er vanaf te zijn wilde ik wel akkoord gaan.
Uren later had ik nog geen mail van ze, bleek het ineens "uiterlijk de volgende dag" te worden. Dat is wat mij betreft een zeer ongewone interpretatie van het woord "meteen". De medewerker ging vervolgens de discussie aan op een wat mij betreft onvriendelijke manier, en reageerde geenszins op het feit dat het 64 euro korting had moeten zijn op mijn rekening, en geen voucher van 40 euro. Natuurlijk ben ik akkoord gegaan met die voucher, maar wel in de veronderstelling dat ik die gelijk zou ontvangen.
Al met al zeer ontevreden over deze ervaring. In het verleden had ik wel vaker goede ervaringen met Coolblue, en ze staan bekend als vriendelijke en grappige klantenservice, maar dit vond ik alles behalve grappig.
Update: ze beweren n.a.v. mijn review op Trustpilot dat ze gereageerd hebben via een ander kanaal. Ik weet niet wat ze bedoelen, en nadat ik ze dit netjes vraag zeggen ze letterlijk opnieuw dat ze al gereageerd hebben, en dat ik het beste via socials contact met ze kan opnemen. Oftewel geen duidelijkheid, en een sterke insinuatie dat ze tegen reviews zijn. Hun neppig vriendelijke reactie komt eerder sarcastisch over en een oplossing bieden is duidelijk niet de intentie.
Wederom zeer teleurgesteld en ik acht de kans bijzonder klein dat ik er nog wat koop. Ik ben toevallig ook klant van hun energiebedrijf, maar dat zal niet lang duren nadat mijn huidige (erg goedkope) contract ten einde is. Echt jammer dat het zo moet, Coolblue.
Verzending was op tijd en zoals afgesproken. Pakket was goed verpakt, en de doos was niet abnormaal groot voor het product.
KlantenserviceMedewerker was niet erg vriendelijk, een beetje betweterig en de geboden oplossing was totaal niet zoals het had moeten zijn in deze situatie.