BCC

ordernummer 202212-00452699784

Product is nooit geleverd omdat BCC het accepteert dat DHL slechts één afleverpoging doet. Buiten mijn schuld wordt het product geretourneerd. Mijn geld krijg ik pas terug als zij de retourzending ontvangen hebben!!

DHL levert buiten openingstijden aan hun eigen afhaalpunt! En hop ... meteen retour afzender!!

BCC reageert op mijn 1e review met de mededeling "er moet een nieuwe order worden aangemaakt om opnieuw te kunnen verzenden" ... dat is een andere manier om het probleem te omschrijven, geen verklaring en al helemaal geen oplossing

BCC neemt geen verantwoordelijkheid en blijft zich verschuilen achter onzinnige 'procedures'. Je krijgt je geld pas terug als DHL de retourzending weer boven water heeft gekregen. DUS ... als DHL de zending helemaal kwijtmaakt kun je naar je geld fluiten?!

Beste Grass,

Bedankt voor je review.

Vervelend dat de pakketbezorging is verprutst. Sorry voor het ongemak. Dat een retour niet ongedaan gemaakt kan worden voor een nieuwe bezorgpoging is ook vervelend, het is begrijpelijk dat dit helemaal niet goed overkomt. Er moet echter een nieuwe order geplaatst worden voor een nieuwe bezorgpoging, in zulke gevallen.

Hopelijk kunnen we het een beetje goed maken. Kan je hier het ordernummer doorgeven? Daarmee kunnen we het nodige opzoeken en nemen we contact met je op.

Vriendelijke groet,
Team BCC