BCC

Pc (2 weken oud) die na een update crashte teruggebracht voor reparatie. Ergens achter in de winkel kun je hem dan naast een overvolle kar tussen de dozen en zut van andere mensen zetten. Voelt goed. Na 3 maanden oeverloos ge-heen-en-weer blijkt mijn pc nu kwijt. Pas toen ik een klachtenprocedure startte via Thuiswinkelwaarborg en een jurist kreeg ik een vervangende pc waarvoor ik niet hoefde bijbetalen. Schofterige service.

Vervangende pc kon ik nog zelf gaan ophalen ook. Oorspronkelijke verzending duurde dagen langer dan beloofd op de website.

Er wordt absoluut niet 1 persoon gekoppeld aan een lopende klacht. Iedereen kan reageren en niemand zegt hoe het zit. Er wordt gelogen en loze beloftes rondgestrooid dat een product al gerepareerd is en verzonden (maar blijkt kwijt), dat het product nog bij de reparateur ligt (maar blijkt dus kwijt), dat er een nieuw onderdeel besteld is maar dat deze op zich laat wachten (terwijl het product dus eigenlijk kwijt was), dat het product nu toch echt gerepareerd is en wacht op verzending (maar... je raadt het al... de pc was kwijt). Hoe moeilijk is het om te zeggen 'Sorry, we zijn je pc kwijt. Je krijgt een nieuwe??' Ben ik ook niet blij, maar dan heb ik tenminste een computer. O, er is mij ook meerdere keren een cadeaubon als 'goedmakertje' beloofd. Die heb ik ook nooit gezien. Een onwaarschijnlijk slechte winkel.

Beste CNBV,

Bedankt voor je review.

Wat je aangeeft is helemaal hoe het zit, behalve je aanname over leugens over die eerste vervanging. Dat was een vergissing, geen leugen. Dat maakt het niet echt mooier dan het is. We hebben er inderdaad veel te lang over gedaan om het op te lossen en onze communicatiefouten zijn inderdaad om te huilen. Sorry voor alle ellende.

Vriendelijke groet,
Team BCC