AlgemeenBestelling en levering zijn in orde. Maar nadien is er totaal geen klantenservice.
In mijn geval hebben ze een defect product geleverd en Alternate wil het niet vervangen met een werkend product en willen het ook niet terugbetalen. Ik ben dus mijn geld kwijt (ongeveer 530 euro). Het moederbord hebben we dan met de grootste zorg en in dezelfde staat als bij ontvangst terug opgestuurd naar Alternate. Ze beweren nu opeens dat ze schade zien in het moederbord, terwijl het moederbord nochtans in dezelfde staat terug opgestuurd is als bij mijn ontvangst. Alternate schuift de verantwoordelijkheid van zich af en zoeken niet naar een oplossing. Dus als een klant al een defect product geleverd krijgt van Alternate, zeggen ze gewoon dat het de schuld is van de klant, wat nergens op slaat (iets om over na te denken als toekomstige klant).
Service na verkoop is er gewoon totaal niet. Je kan best de producten bij een andere winkel kopen waar ze jou wel willen helpen na aankoop en als ze per ongeluk een defect product leveren.
Na aankoop en bij een defect afgeleverd product is er totaal geen klantenservice.
Ze willen hun klanten niet helpen, ook als Alternate een defect product leveren en ze schuiven de verantwoordelijkheid van zich af en zoeken niet naar een oplossing voor hun klanten. Mijn advies aan toekomstige klanten is om bij een andere winkel te shoppen waar ze wel een fatsoenlijke klantendienst hebben na de aankoop, om te voorkomen dat je geld verliest.
Bedankt voor je feedback! Jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent van onze service..
Helaas heeft onze dienst RMA & retouren gebogen pinnen op jouw moederbord moeten vaststellen. Vanwege de fysieke beschadiging van het socket kan het dan ook niet verder onder garantie behandeld worden. Wij betreuren dit dan ook ten zeerste.
Terugsturen onder garantie is steeds kosteloos. Meer informatie kan je terugvinden op onze pagina onder "Producten retourneren onder garantie":