AlgemeenMijn vrouw zocht een monitor arm en vroeg mij om advies. Zoals ik bij mijn meeste aankopen doe, vergeleek ik de prijzen met behulp van de Pricewatch van Tweakers. Azery stond bovenaan en gezien ik daar zelf al jaren bestel heb ik die shop aangeraden. Artikel op voorraad, goede prijs. In een tijdsbestek van een paar uur is de prijs met bijna 30 euro verhoogd. Dus ik was best verbaasd toen ze mij vertelde wat ze betaald had. Vreemd dat een voorradig artikel op zondagavond ineens zo sterk in prijs stijgt. Hier uiteraard een mail over gestuurd en twee dagen later een weinig bevredigend antwoord. Hierop heb ik zelf nog een mail gestuurd. Dat is inmiddels een week geleden, nog geen antwoord gehad en dat verwacht ik ook niet meer te krijgen.
VerzendingNiks op aan te merken, snel verzonden en goed verpakt.
KlantenserviceSlap dat er niet meer gereageerd wordt. Met prijzen rommelen voor de Kerstperiode, prima, dat doen er vast meer. Maar ik zal Azerty niet snel meer aanraden en voorlopig bestel ik er zelf ook niet meer.
Goedemorgen Stevie,
Bedankt voor het achterlaten van een recensie, hiermee kunnen wij ook inzien waar onze service verbeterd kan worden.
Om mee te kijken wat er heeft plaats gevonden zou ik jou graag vernemen een mail te sturen naar klantenservice@azerty.nl.
Dan pak ik dit op en kijk wat er exact is gebeurd is.
Michiel
Azerty Klantenservice
Update
Een dag na de reactie van de klantenservice een mail gestuurd zoals gevraagd. Nooit meer iets van gehoord. Wederom jammer.