Azerty

Mijn Computer die werd geassembleerd door Azerty werd 2 weken later geleverd dan werd aangegeven op de website (5 werkdagen). Assemblage was rond uit slecht, er waren twee kabels aangesloten zoadat ik mijn videokaart van mijn oude systeem kon aansluiten. Echter waren deze zo strak aangetrokken en getyript dat ik niet voldoende klengte had om mijn videokaart aan te sluiten.

Ik heb uiteindelijk de tyript los moeten knippen om voldoende lengte te krijgen om de videokaart aan te sluiten. Alleen dit ging moeizaam om dat de tyrips zo strak zaten dat er 0,0 speling was. Ook zat er nog een schroefje los in de kast, als je niet uitkijkt kan deze kortsluiting maken.

Daarin tegen was de bestelling wel makkelijk aan te passen bij de Technische dienst. Ik had eerst een Intel systeem besteld, maar kon het de dag erna nog wijzigen naar een AMD systeem.

Na er achteraan te hebben gebeld werd de computer snel geleverd.

De klantenservice medewerker was erg non chalant. Je bestelling staat nog in de wacht joh...

Scorekaart voor Azerty