AlgemeenMaxICT had me gebeld om te vragen naar mijn ervaring, dat vond ik best wel een verassing maar het was een prettig gesprekje.
Je wordt tegenwoordig door zoveel bedrijven doodgegooid met "deel uw ervaring!" vragenlijsten dat ik het idee heb dat het ze alleen maar om de KPI grafiekjes gaat. Mail spam versturen is tenslotte makkelijk en het kost geen knoop.
Daadwerkelijk een van je medewerkers betalen om klanten op te bellen - zoals MaxICT doet - kost een stuk meer en toont daarom volgens mij wel oprechte interesse, en dat is zeldzaam voor een webshop.
Daarom maak ik nu toch eens een uitzondering en plaats ik eens een review. Niet omdat mijn bestelling nu zo spectaculair fantastisch is afgehandeld - was overigens helemaal prima - maar omdat ik mijn waardering wil uitspreken voor de zeldzame oprechte interesse.
Niets speciaals, en dat is ook exact waar ik op hoop.
KlantenservicePrettig gesprekje gehad en toonde oprechte interesse, hierover was ik zeer tevreden.
Goedemiddag sarethai,
Dankjewel voor het delen van jouw ervaring met Max ICT!
Het doet mij goed te lezen dat de nazorg die wij hebben geboden zo goed is bevallen bij jou. Ik vind het dan ook erg leuk om dit terug te lezen in jouw review. We proberen ons verder te onderscheiden met een extra stukje service en hopen jou als tevreden klant achter te kunnen laten.
Ik wil je veel plezier toewensen met je bestelling en hopelijk mogen we je snel opnieuw van dienst zijn op www.maxict.nl!
Ruben – Webcare Max ICT