AlgemeenVia de site heb ik de Google Pixel Buds Pro besteld. Het bestelproces op de website verloopt prima.
VerzendingOndanks dat het verkeerde product is geleverd, zat het wel netjes verpakt in een doos met opvulpapier.
KlantenserviceNa het openen van het pakketje kwam ik erachter dat ik niet de Pixel Buds Pro heb gekregen, maar een Samsung S22. Op de factuur staan echter wel de pixel buds. Wanneer ik op de website inlog zie ik bij 'mijn orderstatus' dat de bestelling is afgerond, daar wordt inderdaad ook een Samsung S22 vermeld, maar die is niet op de factuur te vinden.
Goede deal zou je zeggen, een telefoon van €1000 voor €178. Ik heb de klantenservice gebeld en de fout toegelicht, hierop hebben zij mij een retourformulier toegestuurd. Bij de vraag of zij mij dan ook meteen de pixel buds toesturen krijg ik te horen dat dit niet kan, want zij moeten eerst het toestel hebben ontvangen voordat zij mij het juiste product toesturen. Ik heb aangegeven dat ik dit vervelend vind, ik moet nu immers langer wachten door een fout van mobiel.nl. De mevrouw aan de telefoon geeft aan dat er niet kan worden afgeweken van deze procedure.
De mevrouw aan de telefoon was erg vriendelijk. Na het gesprek te hebben beëindigd was ik zelf echter nog niet geheel tevreden, dus heb ik een mail gestuurd naar Mobiel.
In mijn mail heb ik uitgebreid de situatie beschreven, inclusief bovengenoemde verhaal over het retourformulier en dat ik het gepast zou vinden dat zij mij vast het juiste product toesturen om de levertijd zo kort mogelijk te houden.
Dit mailtje wordt in eerste instantie afgedaan met een simpel copy/paste antwoord waarin zij mij wederom een retourformulier toesturen (en daarmee bevestigen dat ze mijn mail helemaal niet goed hebben gelezen).
Hierop nogmaals een mail gestuurd met mijn voorstel, waarop ik wederom te horen krijg dat het toch echt de procedure is en dat daar niet van kan worden afgeweken.
Nu mag ik dus nog langer wachten door een fout die mobiel.nl maakt, en ze doen geen enkele moeite in wat voor vorm dan ook om mij tegemoet te komen.
Het enige wat ik wil is het product waar ik voor heb betaald zo snel mogelijk geleverd hebben. Dat er niet afgeweken kan worden van de procedure is een karig excuus om vooral zelf geen extra moeite te hoeven doen voor jullie klanten.
Eerlijkheid loont zeggen ze, maar schijnbaar niet bij mobiel.nl. De volgende keer dat jullie een €800 blunder maken dan zoeken jullie het maar lekker zelf uit.