AlgemeenHad op 26 nov. 2022 een amiibo besteld bij Game Outlet en betaald via Paypal.
KlantenserviceNa een paar dagen was de order geannuleerd en dus contact opgenomen. Dit zou opgelost worden zodra de betaling van Paypal binnen zou zijn (huh?). Na de betaling, die blijkbaar een paar dagen duurde, niets meer gehoord. Vervolgens gebeld en ik kreeg te horen dat ik nr 1 op de lijst stond om geholpen te worden door de klantenservice. Na enige tijd nog niets gehoord en vervolgens weer een chat geopend, de afdeling administratie zou mijn betaling retour doen naar Paypal. Dit is ook gebeurd, maar een paar dagen erna werd die tergubetaling ook geannuleerd.
Dit hele verhaal heeft zo'n 3 weken geduurd. Uiteindelijk contact opgenomen met Paypal en die waren het met mij eens dat dit een hele vreemde gang van zaken was. Ze hebben de annulering alsnog doorgezet.
Ik begrijp echt niet hoe zo'n bedrijf als deze nog bestaansrecht heeft! Ik begrijp dat er fouten gemaakt kunnen worden, maar dit sloeg werkelijk nergens op! Opdoeken die zooi!