AlgemeenJaren lang geleden af en toe dingen bij mediamarkt besteld, vaak fout gegaan. Dit jaar een vaatwasser besteld na het twijfelen over de service. Levering gepland, niet aangekomen, met heel veel moeite een nieuw afspraak gemaakt, weer niet aangekomen.
Super moeilijk om een telefoonnummer te vinden, en de telefoonantwoordsysteem probeert je zo hard mogelijk weg te sturen zonder contact opnemen met een echte medewerker. Ik moest twee dagen thuis blijven voor het afspraak en ze vinden het niks.
Echt een zinloos winkel dus. Als je iets wilt bestellen moet je hiermee opletten. Als het probleemloos gaat dan is het meestal ok. Als er iets gebeurd is heb je meteen nachtmerrie.
Het is 3 weken nadat de bestelling is geplaatst. Ik heb vandaag mijn bestelling met veel moeite geannuleerd en ga ik permanent weg van Mediamarkt.
Erg onbetrouwbaar, afspraak gemaakt en niet aangekomen, ze geven een nieuw datum zonder mogelijkheden voor de wijziging. Nieuw afspraak gemaakt met hulp van klanten service, weer niet aangekomen, en deze keer stuurt die een link via email en die link werkt niet.
KlantenserviceGeen telefoon op de website, alleen facebook/twitter/chatbot. Toch gelukt met een telefoonnummer te vinden in een email en de medewerkers zijn wel behulpzaam, alleen is het veel te moeilijk, voor veel mensen is het bijna onmogelijk te bereiken.