Coolblue.nl

Deze review werd getriggered door een mail om mee te loten naar een cadeaubon, maar ik was daarvoor ook al oprecht enthousiast over Coolblue. Ik koop daar eigenlijk altijd, indien het prijsverschil niet al te extreem is. Dat doe ik omdat elke keer weer bevestigd wordt hoe goed de klantenservice is. In de loop der jaren heb ik een aantal keer problemen gehad met elektronica, van keukenapparatuur tot robotstofzuigers. Het proces van aanmelden en afhandelen bij Coolblue is zoveel soepeler dan bij andere zaken waar ik ervaring mee heb, dat ik het liefst toch bij Coolblue bestel.

Verder is het proces van bestellen op de website heel soepel. Eigenlijk valt daar weinig over te zeggen omdat het zo vanzelfsprekend lijkt.

Kortom, ik blijf er bestellen.

Prima verpakking. S'avonds besteld en de volgende dag in huis. Alles zoals beloofd.

Zoals gezegd in de eerdere opmerkingen is de klachtenservice bij Coolblue zoveel beter dan bij andere partijen. Dit is met stipt reden nummer 1 om hier te kopen.

Scorekaart voor Coolblue.nl