Informatique

Vanwege de goede shopreviews en redelijk voordelige prijs hier besteld. Kreeg een verkeerde versie van het product. Heb na 5 weken heen-en-weer het juiste product niet gekregen. Belabberde communicatie.

Volgende dag verzonden, op tijd geleverd met DHL, was goed verpakt.

Ik kreeg een verkeerde versie van het product, terwijl op de productpagina expliciet een andere (goede) versie stond.

Gevraagd om het verkeerde product te kunnen retourneren en de goede versie te leveren. Initieel kreeg ik na 1 dag antwoord en 2 dagen later de vraag om wat foto's op te sturen, heb dat meteen gedaan. Daarna bleef het stil.
Nadat ik na een week nog niets gehoord had heb ik een mail gestuurd met de vraag om een update, hier kwam geen reactie op.
4 dagen later de klantenservice gebeld. Deze hadden geen toegang tot de mailbox van degene die mij hielp, dus konden niets doen... Blijkbaar is er geen centraal systeem, erg vreemd. Ik kreeg als tip om voortaan bij elke reactie klantenservice@ in de CC te zetten, niet bepaald klantvriendelijk dat ik voor hùn IT-problemen aan mijn kant een workaround moet toepassen.
2 dagen later eindelijk reactie op de mail gekregen met een retourlabel, en de mededeling dat een vervanging geregeld zou worden. Heb de retour toen gestuurd.
Een dag daarna ontving ik een automatische melding dat een bestelling voor mij klaar zou liggen in het magazijn en dat ik hem kon ophalen. Nogal vreemd, de orignele bestelling was immers verzonden, niet opgehaald. Nagevraagd wat daar aan de hand is; dit was blijkbaar de interne order voor de vervanging en kon ik negeren. Hoe ik dat had moeten weten, geen idee, want dat werd mij pas verteld nadat ik het zelf vroeg. Zodra hij binnen zou zijn zou hij opgestuurd worden.
Daarna 2 weken lang niets gehoord. Toen toch maar weer eens om een update gevraagd. Toen antwoord gekregen dat het niet mogelijk was om de juiste versie te regelen en ik dus mijn geld terug heb gekregen. Waarom melden ze dat niet gewoon wanneer dat bekend is, in plaats van dat ik er, na een tijd niets gehoord te hebben, zelf om moet vragen?

Al met al duurde dit 5 weken vanaf het eerste contact, met als resultaat dat ik het juiste product nog steeds niet heb. Als ik niet zo af en toe zelf om een update had gevraagd zat ik nu waarschijnlijk nog steeds op berichten te wachten.
De individuele medewerkers met wie ik contact heb gehad zijn zeer vriendelijk, daar niets tegen. Maar de communicatie is echt ruim onvoldoende. En het probleem is uiteindelijk dus niet opgelost.

De productpagina is niet aangepast en bevat nog steeds de foutieve informatie...

Scorekaart voor Informatique