Max ICT B.V.

Patriot Memory P400 1TB besteld voor net geen 100 euro via Bol.com. Krijg ik een 512GB versie geleverd. Na de vraag dat ik de bestelde versie wilde ontvangen het bericht dat het niet kon en mijn bestelling kostenloos kan retourneren. het bedrag is niet heel raar voor een 1TB, volgens consumentenrecht moeten ze dan ook leveren, maar ik ga de moeite er niet meer insteken. MAX ICT is gewoon af, wat een vervelende aanpak en bedrijfsvoering is dit.

Pakje was goed dicht en verder gevuld met plastic bubbels, dat was het enige wat OK was.

Terugsturen en geld terug was het enige wat geboden werd. De koppeling was fout was het excuus, maar de prijs van een 1TB zit zo rond de 100 euro, dus 96 euro was niet heel raar. Ik had al via Bol.com besteld om het gezeik met geld te voorkomen gezien meerdere reacties hier. Het leek wat beter te gaan de laatste tijd dus gaf ik ze een kans, maar dat lijkt dus niet consequent te zijn. Buitengewoon jammer. Koop alsjeblieft ergens anders.

Goedemiddag Houtenklaas,

Dankjewel voor het plaatsen van deze review.

Vervelend om te lezen dat het bestelde product niet overeen is gekomen met wat je hebt ontvangen, waarvoor onze excuses.
In je review lees ik terug dat dit artikel is besteld via Bol.com en is er iets misgegaan in de koppeling van het product.
Wij waren in de veronderstelling dat de 512GB variant werd aangeboden echter heeft Bol.com het product verkeerd gekoppeld. Gezien het retourproces via Bol.com is verlopen, hebben we een terugbetaling aan jou via Bol.com verzorgd.

Ik kan goed begrijpen dat dit geen positieve ervaring is geweest en wil je dan ook vragen ons een e-mail te sturen op webcare@maxict.nl. Dan zullen wij samen met jou kijken of we hier nog een mooie oplossing in kunnen bieden die naar wens is.

We horen graag van je terug.

Ruben – Webcare Max ICT

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops