Informatique

Het bestellingsproces was professioneel en conform de huidige standaard die je bij een moderne webshop verwacht. Informatique kwam voor mijn aankoop als goedkoopste uit de bus samen met één concullega.

De omdoos voor de GPU was groot genoeg met luchtzakjes om de GPU te beschermen, maar het spel waar ik mij op verheugd had (Warhammer) ontbrak. Dit laatste was voor mij wel een katalysator wat betreft tot het aanzetten van de koop. Na contact bleek dat de game/key op een klein papiertje in de doos zou moeten zitten maar de omdoos was een klein beetje scheef dichtgetaped, waardoor er grote kieren ontstonden in de hoeken van de doos. Vermoedelijk is het papiertje verloren gegaan in transit.

Daarnaast moet mijn GPU moet al uit zijn eigen doos geweest, te herleiden aan een scheur waar men de doos opent, wat toch een beetje af doet aan de koopervaring. De GPU zelf zat wel nog in de ESD folie met seal van de fabrikant, waardoor ik er maar niet te veel heb bij stilgestaan.

Er werd vlot en in het weekend gereageerd tot ik mijn bovengeschreven vermoeden had gedeeld samen met foto's van de doos.

Scorekaart voor Informatique