Wifimedia

Het was mijn eerste ervaring met Wifimedia, omdat er weinig reviews zijn en mijn ervaring niks te wensen overliet, lijkt het me niet ongepast bij deze dan ook een positieve shop review achter te laten.

Het lage aantral reviews hoeft bij deze winkel absoluut geen reden te zijn om verder te kijken naar een andere shop.

De router was in de originele doos verpakt in een groter karton, welke gevuld was met voldoende materiaal om een veilig transport zeker te stellen. Als in Duitsland wonende Tweaker was het geen probleem bij Wifimedia te bestellen, dit in tegenstelling tot verscheidene concurrenten.

De levering in Duitsland werd verzorgd door Hermes, een onderneming die er in de regel geen enkele moeite mee heeft z'n slechte reputatie te onderstrepen, dat is echter iets waar Wifimedia zelf geen controle over heeft. Het pakket is, gezien de drukte van Black Friday, met een verwachte dag vertraging aangekomen, dus wat dat betreft zowaar een meevaller.

Belangrijk te weten is dat het pakket op dezelfde dag van bestelling uit Nederland verzonden was en een tracking nummer meekreeg. Top dus, niks op aan te merken.

Scorekaart voor Wifimedia