AlgemeenBij de Mediamarkt kun je nog gewoon terecht om producten fysiek te zien en te voelen. Ik bestel regelmatig via internet maar bij bijvoorbeeld een toetsenbord wil ik ook vooraf weten hoe het typt. Gelukkig kan dat hier nog gewoon. Ook is het prettig om bij een fysieke klantenservice terecht te kunnen wanneer iets defect is. Hierdoor is MM niet altijd de goedkoopste maar dat is begrijpelijk gezien de vele vestigingen waar je terecht kunt. Wat betreft technische kennis zullen wij als Tweakers niet veel hebben aan MM. De mensen die er rondlopen hebben zeker wel affiniteit met electronica maar de echte wizzkids die weten hoe iets in elkaar steekt ontbreken (ik ben ze in ieder geval nooit tegengekomen). Ik ben met regelmaat verkeerd of half voorgelicht wanneer ik een specifieke vraag had. TLDR: Als ik iets direct nodig heb of fysiek wil vergelijken raad ik MM aan, voor andere gevallen koop ik elders.
KlantenserviceTwee producten besteld die niet voorradig waren. Ze zouden beide de volgende dag voor 14:00 bij de MM bij mij in de buurt af te halen zijn. Na bestellen werd die marge al 1-2 dagen. Inmiddels anderhalve week verder en van één van de twee producten een bevestiging gekregen dat ik kan afhalen. De andere nog steeds niets. Bij afhalen gevraagd wat de status is maar daar konden ze mij niets over zeggen (we wachten tot hij bij onze vestiging aankomt). Dat het iets langer kan duren maakt mij niet perse uit maar wees daar transparant over bij bestellen. Als ik lees dat het de volgende dag is, dan verwacht ik ook de volgende dag. Hooguit 2 dagen erna. Ik wacht nu al bijna 2 weken op een monitor die maar niet komt. Gelukkig heb ik hem niet direct nodig anders had ik nu een probleem gehad. Het zou ook fijn zijn als de MM na de verwachte levertijd in ieder geval een update stuurt dat het wat langer gaat duren. Nu moet ik maar raden dat het nog onderweg is en dat er niets is foutgegaan.