AlgemeenLogistiek loopt het niet helemaal soepel. Medewerkers van de klantenservice lezen niet wat je schrijft en zeggen maar wat.
VerzendingIk had een product besteld maar dat moest van de leverancier komen. Zou 2 dagen duren. De volgende dag krijg ik netjes bericht dat het artikel binnen was, maar geen T&T code gekregen.
KlantenserviceGemaild maar medewerker 1 leest de mail niet en meldt mij dat het artikel door de leverancier niet was geleverd. Ik mail terug dat dat me sterk leek omdat ik al een mail had gehad dat de leverancier wel had geleverd.
Medewerker 2 mailt terug en biedt haar excuses aan. Ik mail weer terug en geef aan dat ik het artikel wel graag deze week nog zou hebben, anders annuleer ik liever de order en bestel wat anders.
Medewerker 3 mailt weer terug dat ze niet kan garanderen dat de leverancier deze week nog levert en annuleert de order. Schiet mij maar lek....
Uiteindelijk de order geannuleerd en een ander artikel besteld dat wel voorradig was. Dit werd wel op tijd geleverd.