AlgemeenDe bestelling plaatsen bij MediaMarkt voor de Logitech MX Keys verliep zonder problemen. De betaling was ook simpel te doen via iDeal. Niets speciaals hier
VerzendingMijn bestelling is nooit geleverd terwijl de track & trace zegt dat hij bezorgd is op een avond wanneer we gewoon thuis waren. Het is daarna bijna onmogelijk om contact op te nemen met de helpdesk. Na een week, via verkeerde menu opties, eindelijk iemand aan de telefoon gekregen die bleef aanhouden dat hij gewoon opnieuw bezorgd zou worden. Na aandringen dat ik het heel raar vindt dat de track & trace bezorgd zegt en we al een week verder zijn dus ik het erg onwaarschijnlijk vindt dat de bezorger het straks nog een keer gaat proberen, wordt er nu een onderzoek opgestart. Dit duurt 7 werkdagen. Erg vervelend als je iets besteld en in de verwachting bent dat het de volgende dag geleverd wordt.
KlantenserviceZie verhaal hier boven; het contactformulier of benaderen via Facebook heeft na een week nog steeds geen reactie.