AlgemeenBeste lezers en mobiel.nl, ik wacht al 7, BIJNA 8 WEKEN!!!! lang op mijn iPhone 14 Pro. Ik ben het ondertussen zat en heb meer dan 10x gebeld. Elke keer word ik van het kastje naar het muurtje geschoven door verschillende medewerkers die allemaal weer wat verschillends zeggen. Tot die tijd verander ik mijn review niet.
Eerste probleem: Op de website wordt enorm slecht gecommuniceerd wanneer ze de iPhone 14 Pro wel op voorraad hebben. Toen ik hem bestelde was het 2 tot 3 weken. Elke keer staat er nu dat het 5 weken kan duren maar ondertussen wacht ik al bijna twee maanden.
Ik snap dat er problemen zijn in China i.v.m. corona maar ondertussen zeggen medewerkers dat er wel continu leveringen zijn en dat ik op "bovenaan de lijst" sta met mensen die nog een iPhone krijgen. In de tussentijd dat ik wacht hebben ze iPhones uitgeleverd, maar nog steeds dus niet naar mij!!
Verder, ik zou volgens de klantenservice gemaild worden met informatie dat er vertraging is; heb nog nooit een e-mail gehad met informatie over vertraging of met verdere informatie.
Verder, vandaag (2 dec) heb ik ook 2x gebeld. Vanochtend de eerste keer met de vraag over de levering, want een paar dagen terug vertelde iemand dat er deze vrijdag een nieuwe levering zou zijn. Toen moest ik 1,5 uur later terug bellen en nu ineens weten ze helemaal niks meer en gaat het over een ander merk telefoon. Communicatie is dus heel ver te zoeken.
Mobiel.nl komt ondertussen met geen oplossingen: zoals meer informatie verschappen, een vergoeding, iets ter compensatie.. helemaal niks. Verder zijn de wachtrijen continu enorm lang aan de telefoon (30/40+ minuten) en word je binnen 5 minuten weer opgehangen omdat niemand continu iets weet.
Ik wil nu gewoon graag weten waar ik aan toe ben en een passende oplossing, verder vind ik dat de communicatie naar de klanten toe verbeterd mag worden, al is dit maar per e-mail of op de website/pagina van de orderstatus.
Dus, mobiel.nl .. hoe nu verder?
Mvg, Levi Loot.
Hierboven heb ik benoemd wat mijn (slechte) ervaring is met de klantenservice
Beste Levi Loot,
Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw review op Tweakers.
Vanuit Mobiel.nl bieden we onze oprechte excuses aan dat de levertijd van het bestelde toestel langer duurt dan verwacht. Ook vinden we het erg vervelend dat onze klantenservice niet de juist informatie kan geven over de verwachte levertijd omdat deze helaas niet bekend is.
Vanuit onze leverancier ontvangen we verwachte levertijden die helaas daarna niet waargemaakt kunnen worden. De reden hiervan is dat zoals je zelf aangeeft de corona problemen in China en het chiptekort. Tevens speelt de oorlog in Oekraïne hierin een rol.
Intern is overlegd dat het belangrijk is dat onze klanten op de hoogte gehouden worden over de verwachte levertijd van het bestelde product. We gaan er dan ook voor zorgen dat dit beter gecommuniceerd wordt.
We hebben je reeds per e-mail een compensatie aangeboden. Tevens willen we je bedanken voor de feedback over onze communicatie, we doen er alles aan om ons hierin te verbeteren.
Het team van Mobiel.nl