MediaMarkt

Logitech G PRO X besteld en een reeds geopend en gebruikt exemplaar ontvangen. Zegels waren verbroken en het toestel hing vol met witte haar en huidschilfers en bolletjes oorsmeer rond de oorschelpen en witte olieachtige barstjes. Echt vies! Klein geel plakkertje naast de barcode gaf aan dat het toestel reeds gebruikt was geweest of misschien zelfs gerepareerd. Op de website was er geen enkele indicatie dat het toestel reeds gebruikt zou zijn. Mijn vertrouwen is geschonden en ik wil hier eigenlijk niets meer online kopen.

Update: Klantendienst heeft bevestigd dat een MediaMarkt winkel per vergissing een gebruikt toestel heeft verzonden wat tegen de regels is. De hooftelefoon terug sturen ging echter niet: "Wij nemen geen gebruikte hoofdtelefoons retour, dat is niet hygiënisch".
Begrijpen wie begrijpen kan: per vergissing een gebruikte ranzige hoofdtelefoon sturen naar een klant is geen probleem... hem terug nemen? Ho maar! Dat gaat niet want "dat is niet hygiënisch"!

Voorgestelde oplossing klantendienst: wissel hem zelf om bij de winkel die de fout heeft gemaakt. Dat heb ik geweigerd, die winkel is helemaal niet in de buurt en het is niet aan mij als consument om een fout van de winkel recht te zetten en daar nog extra tijd en geld in te steken.
MediaMarkt heeft een retourprocedure dus wat ik wil is gewoon een verzendlabel en mijn geld terug, ik denk niet dat dat onredelijk is.

Levering van het product was vlot en op tijd.

Klantendienst telefonisch proberen te bereiken tijdens werkuren. Na 14 minuten wachtmuziekje verbreekt men de verbinding zonder enige uitleg.

Update: 2de keer telefoneren wel binnen geraakt, jammer genoeg kon men geen retour label geven.

Scorekaart voor MediaMarkt