Megekko

Al jaren koop ik bij Megekko producten. Altijd tevreden met de prijs, bezorging en de service. Maar voor het eerst in al die tijd ben ik nu niet meer zo blij. Vorige week tijdens Black Friday heb ik onderdelen voor 3 PC's (en een kersttrui!) gekocht. Een ferme bestelling!

Na een week zit ik nog op de onderdelen voor 2 PC's te wachten. Ik zit nu een week zoveel mogelijk thuis te werken, om maar aanwezig te zijn als de dozen bezorgt worden. Daarbij zit de persoon waar ik 1 van de PC's voor bouw al een week te wachten op zijn PC. Tegen hem zei ik dat Megekko een hele goede winkel is, waar ik nooit problemen mee heb gehad. Maar speaking of the devil... ik zit een week te wachten.

Nu snap ik dat het druk is en dat Megekko dankzij Black Friday heel veel orders te verwerken heeft. Maar een week wachten is voor mij toch wel aanleiding om een review hier achter te laten. Gelukkig wordt je dagelijks op de hoogte gehouden van de status van je aankoop.

De mail die ik elke dag krijg is erg fijn. Dan kan je iig enigsinds rekening houden met je aanwezigheid de volgende dag. Echter, de beloofd bezorg datum schuift elke dag weer een dagje verder op. Ik heb liever een realistische bezorgdatum!

Scorekaart voor Megekko