AlgemeenAl vaker bij alternate besteld. Prima webshop maar er zit toch vaak een kleine kink in de kabel.
Product niet op voorraad tot eind volgende maand na bestelling. Dit krijg je dan een week nadat je iets hebt besteld te horen. Vervolgens krijg je de optie om je hele order te annuleren (andere producten die je besteld hebt zijn dus ook niet onderweg) , een deel te annuleren of te wachten.
Nu run ik zelf geen webshop maar een klant die regelmatig terugkeert zou ik zelf tegemoet komen door het product dat niet op voorraad is zsm in stock te krijgen, eventueel door dit bij een concurrent te kopen en het verschil van je winstmarge te halen. Dit soort dingen gebeuren vaker bij alternate.
Retourproduct (elektrische grasmaaier) gekocht omdat de vorige klant niet had begrepen dat het geen robotmaaier was (Huh?). In dit product zat nog gemaaid gras en erger nog, in de verzenddoos zaten alle persoonsgegevens van de vorige eigenaar.
Persoonlijke vind ik de (vele) winacties altijd een beetje dubieus en is het me onduidelijk of ik nou daadwerkelijk meeding en wie er uiteindelijk gewonnen heeft. Van mij liever minder winacties en meer consistentie in de te verwachten services.
ik heb altijd gemixte gevoelens bij Alternate. Ze lijken te balanceren op de grens van net-wel net-niet op alle fronten. Wellicht waag ik nog een keer een poging in de toekomst.
Ik draag alle medewerkers van Alternate een warm hart toe
Leveringssnelheid wisselvallig, ontvangen product twijfelachtig.
KlantenserviceZeker aan de goede kant. Verbaas me enigszins over geboden oplossingen maar het personeel is vriendelijk en reageert snel.
Beste,
Bedankt voor je review met feedback die wij goed kunnen gebruiken.
Wij betreuren het echter dat op deze manier bestellingen naar je toegestuurd zijn wat absoluut niet de bedoeling kan zijn. Wij zullen dit zo consequent mogelijk oplossen en hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn.