AlgemeenHet is een webshop die al een tijd bestaat en door mij ook beroepsmatig regelmatig gebruikt is (fotografie- en rand-apparatuur). Standaard lijstjes, plaatjes, redelijk wat filter mogelijkheden en uitbreide betaalmogelijkheden (mja het betalen voor een product is zelden een probleem bij webshops....) Niet een hele bijzondere website
VerzendingZaterdag 9:00 een tv besteld.en in de bestelinformatie mail een track en trace code voor een website van vervoerder Thijse met track en trace informatie.
Maandag 11:00 krijg ik een mail dat de tv aan Thijse is meegegeven maar ook dat Thijse NIET met track en trace werkt en dat zij mij gaan bellen voor de levering.
Aangezien ik een oude TV mee wil leveren moet ik dat vooraf melden, dus bel ik zeker 4 keer kameraexpress klantenservice op, die na een lange wachttijd gewoon de verbinding verbreekt.
In de mail stond dat ik Thijse voor informatie moest bellen dus bel ik hun 0900 nummer op. Krijg ik te horen dat ik 0,30c p/m moet betalen om hen aan de lijn te krijgen, dus heb ik maar opgehangen en weer geprobeerd kameraexprss aan de lijn te krigen, Weer werd er na een lange wachttijd opgehangen.
Dinsdag ben ik nog steeds niet door Thijse gebeld en ook bellen met kameraexpress leverde na lange wachttijd een verbreking van de verbinding op.
Ik heb toen dinsdag kameraexpress een mail gestuurd met daarin het hele verhaal en krijg een automatische mail terug met daarin de opmerking dat een antwoord 2 dagen op zich kan laten wachten...uhhh dat wachten zonder communicatie IS het hele probleem. Dus nu moet ik wachten op een reactie van mijn klacht over het wachten op communicatie.
Inmiddels is het woensdag en ben ik nog steeds niet gebeld en heb nog steeds geen reactie van kameraexpress.........
Communicatie voor en na aanschaf is voor mij ontzettend belangrijk. Ik kan best begrijpen dat het tijdens een BF week wat langer kan duren, maar dan moet je niet aangeven dat het op werkdagen besteld, de volgende dag geleverd kan worden. Kameraexpress is hiervoor verantwoordelijk en niet de vervoerder.
Inmiddels is het woensdag en ben ik nog steeds niet gebeld.
Als aangegeven wordt dat als het druk is je een voicemail in kan spreken, moet je niet consequent de verbinding verbreken. Ik kan al 3 dagen niemand bij klantenservice bereiken....
Een klant heeft een product gekocht en jij bent verantwoordelijk voor de afhandeling. Verwijzen naar de vervoerder is je verantwoordelijkheid niet nemen. De klant laten betalen voor informatie na aanschaf is ronduit belachelijk.
Update woensdag:
Een mail gekregen van iemand die dacht dat het inmiddels wel opgelost zou zijn en ik de TV in huis zou hebben....uhmmmm nee dus...
Toch weer geprobeerd Kameraexpress aan de lijn te krijgen en zowaar kreeg ik na lang wachten iemand aan de lijn. Het uitzoeken duurt even want volgens het systeem is hij al geleverd.....uhmmmm nee dus....
UPDATE Woensdag 15:22 teruggebeld door de medewerker:
Thijse geeft aan de TV helemaal niet meegekregen te hebben en de TV lijkt nu spoorloos verdwenen te zijn. Het magazijn onderzoekt nu waar mijn TV gebleven is....omg...de bestelde TV staat niet meer op de website, dus even een andere leveren zal vast niet zo snel gaan....
UPDATE Vrijdag
Gisteren op verzoek van een kameraexpress medewerker hier op tweakers bestelnummer en review link per e-mail verzonden.
Verder nog geen nieuws ontvangen of mijn tv terecht is of niet.
UPDATE Zaterdag (inmiddels een week na de bestelling)
UPDATE Dinsdag 29-11-2022 Ik ben inmiddles bijna anderhalve week verder en heb nog geen telefoontje/sms van de vervoerder mogen ontvangen. De TV is dus nog steeds niet binnen.
De TV schijnt volgens een medewerker gevonden te zijn, MAAR...ik heb de TV een week later nog steeds niet in huis dus ik weet het gewoon niet zeker.
Ik wil best geloven dat de kameraexpress medewerkers hun best doen dit op te lossen en dat ik gewoon dikke pech heb dat dit een uitzonderlijke situatie is die nou juist bij mij moet gebeuren, maar het lijkt mij verstandig de overige TV's voor de nieuwe woning ergens anders te bestellen:
- 1x 85inch woonkamer (sport/nieuws/presentaties)
- 2 x 55 inch voor de 2 overige slaapkamers (consolegames/films/series)
Dus als iemand nog een betrouwbare winkel kent die hier een aardige korting op kan geven (ook als het geen Black Friday is) en geen TV's "kwijtraakt" ...GRAAG
UPDATE Woensdag 30-11-2022
Nog steeds geen bericht ontvangen wanneer de TV geleverd gaat worden
Lijkt er niet op dat men de gemaakte fouten enigszins probeert goed te maken.
Heb maar weer een e-mail verzonden.
UPDATE Donderdag 1-12-2022
Het schijnt dat de TV morgen geleverd wordt en kan hem ook terug zien op track en trace webpagina van vervoerder Thijse. Ik zie wel iets vreemds staan: het pakket weegt slechts 10 Kg en dat kan niet echt kloppen. Hopelijk krijg ik de juiste TV
UPDATE Vrijdag 2 -12-2022
De tv is eindelijk binnen!
Ben ik heel blij om, want ik wilde persé de Panasonic TX-65JZW2004 voor onze eigen slaapkamer en was bang dat dit na het super lange wachten in een geld terug en/of dan maar andere tv situatie zou eindigen (omdat het een model van vorig jaar betreft).
Nu nog wachten voor mooie aanbiedigen voor een 85" (woonkamer) en de twee 55" ( overige slaapkamers) Jammer dat Kamera express niet zelf met een goedmaker is gekomen, maar ik ben sowieso blij dat de bestelde TV binnen is.
Dat klinkt erg vervelend en al vrij langlopend. Zou je eventjes jouw review en ordernummer kunnen mailen naar reviews@kamera-express.nl? Dan kijken we graag eventjes mee naar een snelle oplossing.