AlgemeenSinds 2009 klant bij Informatique. Prijzen zijn concurrerend. Vrijwel altijd zijn producten in voorraad. Bestelproces en afhalen loopt soepel. Centraal gelegen, goed bereikbaar en grote, gratis parkeerplaats.
VerzendingEen enkele keer laat ik iets opsturen. Daar tot nu toe nooit klachten over gehad.
KlantenserviceSinds 2009 klant. Bestel er regelmatig, dus best wel een trouwe klant. Jaren geleden micro-sd kaart gekocht die DOA was. Toen veel gezeik gehad met Informatique om dat omgeruild te krijgen (was geen garantie volgens Informatique).
Pas voor zoon een goedkope gaming headset gekocht. Werkte vanaf begin niet lekker. Heb daar helaas niet adequaat op geacteerd. Na 6 weken stopte de headset er helemaal mee. Terug naar Informatique, eigenlijk in de veronderstelling dat die headset meteen omgeruild zou worden.
Niets is minder waar. Medewerker van de service-bali komt met een heel verhaal over aanvullende voorwaarden van Sharkoon, dat de headset teruggestuurd moet worden naar de leverancier, dat er misschien onderzoekskosten berekend kunnen gaan worden enzovoort.
Het gaat hier om een headset van 28 euro!
Als klant ben je dus wel goed om te kopen, maar als je service/garantie nodig hebt dan is het nu de tweede keer dat ik merk dat Informatique alles doet wat ze kunnen om daar onderuit te komen. Nu gaat het om 28 euro, maar je zou er maar een dure laptop, PC of monitor gekocht hebben.
Juridisch gezien zal Informatique wel gelijk hebben. Maar op deze manier met klanten omgaan is niet handig. Ze zijn er nu in ieder geval 1 kwijt.
Beste Wiend,
We hopen dat, na het contact met onze serviceafdeling, de klacht alsnog goed is opgelost en bieden u nogmaals onze excuses aan voor het ongemak dat is ontstaan.
Informatique klantenservice