Art & Craft Nederland

Ik ben op zoek naar een laptop voor mijn moeder en deze Asus Zenbook 14 leek een goede deal.
Beschikbaar bij een nederlandse webshop, of tenminste een webshop met een nederlands domein. Volgens de specificaties bij Tweakers ook een qwerty indeling.

Maar je raad het al, het blijkt een azerty indeling te zijn, verzonden vanuit Belgie. Dus terug met het ding en opzoek naar eentje met de goede indeling.

Oftewel Art&Craft, zorg dat je heel duidelijk adverteert dat het een Azerty model is aan ons Hollanders. En zorg dat je een goede listing hebt hier op Tweakers.

Belofte vandaag besteld morgen in huis is niet gehaald. Vrijdag besteld, maandag in huis.

Laptop teruggestuurd met een door hen gekozen methode, PostNL. Duurt nu al ruim weken voor het pakket überhaupt bij hen in België aankomt.
En dat betekent dat ik mijn geld ook nog niet terug heb.

Uiteindelijk gister of vandaag geld terugontvangen. Pakket is volgens postnl nog steeds niet aangekomen en vanuit Art&Craft krijg ik geen statusupdates.

Geld had ik ook terug gevraagd via creditcard, maar nu heb ik het dus dubbel. Ik neem aan dat creditcard maatschappij dat netjes regelt.

Maar ik ga niets meer bestellen bij deze winkel. Onduidelijke listings (azerty als qwerty op tweakers), enorm trage retourzending en flink trage retourverwerking. En daar bovenop slechte communicatie.

Nee, niet doen.

Scorekaart voor Art & Craft Nederland