Plasmavisie

Geachte klant, wij hebben inderdaad per ongeluk een 50 inch verzonden i.p.v. 55 inch. Onze excuses hiervoor. De chauffeur van PostNL nam de tv niet mee maar had hem inderdaad gewoon als geweigerd kunnen retourneren naar ons. Dat zullen wij ook zeker gaan melden bij de vervoerder.U heeft gebeld en toen heeft mijn collega u verteld dat wij een retourlabel zouden zenden op onze kosten voor het retour sturen. Tussen bestelling en levering naar u was de 55 inch inmiddels uitverkocht. Wij hadden nog maar enkele op voorraad van dit oude model. Wij hebben de retourbetaling al reeds bij onze betaalprovider waar u met ideal aan heeft betaald ingevoerd voor terugbetaling. Hier zit altijd enkele werkdagen tussen voor verwerking. Nogmaals excuses dat het zo gegaan is. Wij kunnen altijd vanwege deze fout eventueel het nieuwe model aan u aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Met vriendelijke groet, Plasmavisie sales support

Scorekaart voor Plasmavisie

Qshops