AlgemeenHeb een nieuw prijzig statief gekocht, maar bij het uitpakken viel me al gelijk op dat de de doos eerder open was gemaakt/gescheurd. Ook de plastic zak van het statief zelf zat los verfrommeld in de doos, en zaten er kleine krasjes op het statief. Hij is dus al duidelijk eerder gebruikt/getest en waarschijnlijk retour gestuurd. In deze staat kan je dat echt niet als nieuw verkopen.
Klantenservice wilde niks doen, als ik het er niet mee eens was moest ik hem maar retour sturen en een andere kopen. Vind het onacceptabel dat dit zo geleverd wordt. Bij andere winkels wordt dit verkocht als "tweede kans" oid, dus kies je daar tenminste zelf voor
Doos was al open gemaakt / open gescheurd, en de beschermde verpakking van het product zelf zat er los bij
KlantenserviceZe konden/wilden niks betekenen. Ik moest hem zelf maar terug sturen en een nieuwe bestellen
We hebben begin november gereageerd op jouw mail met de vraag of je ons foto's kon sturen van de defecten. Hier hebben we helaas nog geen reactie op ontvangen. Graag ontvangen we de foto's zo snel mogelijk, zodat we kunnen kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen.