AlgemeenTelefoon besteld via MediaMarkt. Waarbij er een acties was met een Sony koptelefoon wanneer je de telefoon pre-orderd. Na het aanmelden van de actie heb ik oortjes ter waarde van €60,-gekregen van Sony. Terwijl de advertentie van MediaMarkt aangaf dat er een koptelefoon bij de actie hoor ter waarde van rond de €250,-. Na terug te gaan naar de MediaMarkt gaven hun in eerste instantie aan dat de foute bij Sony lag. Ik heb contact gekocht met Sony. En zij zeggen dat de fout bij MediaMarkt ligt aangezien Sony niet verantwoordelijk is voor het plaatsen van een advertentie op de site van MediaMarkt.
Na het contact met Sony ben ik terug gegaan naar de winkel. En zij hebben uiteindelijk en compensatie te geven voor een bon van €50,-. MediaMarkt Heel erg bedankt voor jullie goede service, dus not.
Eerst een mail gekregen dat de pre-order naar voren is gehaald met de datum erbij. De telefoon pas 10 later dan de nieuwe pre- order datum kunnen ophalen.
KlantenserviceEcht waardeloos. Word via een mail afgescheept met een waardebon, niet eens Vergelijk baar met de koptelefoon.
Wat betreft de koptelefoon gaat het om de Sony wh 1000xm4 en wat betreft de oortjes gaat het om de Sony WF-c500