BCC

De bestelling via de website verliep prima, genoeg informatie bij het product. Kreeg een mail met orderbevestiging.

In de morgen had ik een bericht van DHL dat mijn pakket vandaag bezorgd zou worden, maar geen verzendbevestiging en facturen van Bcc, wat ik normaal wel kreeg. Uiteindelijk werd het pakket in de avond bezorgd, terwijl Bcc aangaf het pakket is vertraagd, erg verwarrend allemaal.

Nadat ik bericht kreeg van DHL en in de app deze gepland stond voor levering en ik geen verzendbevestiging en factuur van Bcc ontvangen had, via whatsapp en Facebook een bericht gestuurd.
Via whatsapp kreeg ik 8 uur later reactie en Facebook 2 uur ongeveer.
Mijn pakket zou vertraagd zijn. Oke. Ik was verbaasd toen in de DHL app bezorger onderweg stond en een uur later mijn pakket bezorgd was. Weer Bcc een bericht gestuurd, kreeg als antwoord of deze niet in mijn spam was gekomen, zoniet zou de factuur naar mijn mail gestuurd kunnen worden, ik vroeg hierom, nooit meer een antwoord. Volgende dag geprobeerd te bellen, kreeg een bandje dat het te druk was aan de telefoon, de verbinding wordt verbroken, paar x later geprobeerd, hetzelfde... Maar weer een bericht op Facebook, antwoord: er is iets mis gegaan waardoor mijn pakket op niet verzonden staat en ik de factuur niet heb gehad... Het zou doorgestuurd worden naar een collega en zou mijn factuur krijgen. Einde van de dag nada. Maar weer bericht op Facebook.... Binnen 2 werkdagen zou ik mijn factuur krijgen. Uiteindelijk woensdagmiddag( 2 dagen na levering) eindelijk mijn factuur na veel gedoe.
Had goede ervaringen met BCC over het algemeen, maar deze keer ging het mis.

Scorekaart voor BCC