Beste Mukeize,
Bedankt voor je shopreview via Tweakers.net!
In je beoordeling lees ik terug dat je een speciaal product hebt besteld, waar vooraf ter controle is gevraagd of je bestelling hiervoor correct was. Na het verwerken van je bestelling blijkt later dat het product helaas niet meer leverbaar is via onze toeleverancier en we het product niet meer kunnen leveren. Dit is uiteraard erg vervelend nieuws en is niet het bericht dat je wil ontvangen na het wachten op je bestelling.
In sommige gevallen zijn we afhankelijk van voorraden van onze leveranciers. We proberen deze voorraden uiteraard zo accuraat mogelijk te houden en zo vaak mogelijk per dag te updaten, echter komt het helaas wel eens voor dat we misgrijpen, zeker als het om de laatste stuks gaat van een product dat niet langer meer wordt geproduceerd. Mijn excuses dat we je uiteindelijk niet hebben kunnen helpen in je zoektocht naar het specifieke product.
Tot slot lees is terug dat we je tijdens het contact niet van perfecte klantenservice hebben voorzien. Het is erg jammer om dit terug te lezen en ik wil hiervoor dan ook mijn excuses aanbieden: dat is niet zoals het hoort! Ook wanneer er iets mis gaat staan we voor perfecte klantenservice en willen we er alles aan doen om je alsnog zo goed mogelijk verder te helpen.
Hopelijk mogen we je, ondanks deze ervaring, in de toekomst nogmaals begroeten in onze webshop of bij onze klantenservice en beloven we beterschap! Mocht je nog vragen hebben of willen reageren, dan kun je onder vermelding van je ordernummer of met een verwijzing naar deze review een e-mail sturen aan webcare@maxict.nl, waar we graag voor je klaarstaan!
Jeroen – Max ICT Webcare