MediaMarkt

Ik stond doodsangsten uit na het lezen van de horrorverhalen over Media Markt, maar die angst is ongegrond gebleken. Blijkbaar heb ik geluk gehad, want de tv is keurig volgens afspraak bezorgd en gratis opgehangen. De klantenservice (via Twitter-DM's) was echter niet om over naar huis te schrijven.

Op de bezorging door Dynalogic was niets aan te merken. De levering was op de voet te volgen, op het afsproken tijdstip stonden twee vriendelijke mannen voor de deur en ze hebben de tv keurig afgeleverd.

Ik had de LG G2 besteld bij Media Markt omdat er een actie was waarbij de tv gratis werd opgehangen. Toen ik daarna de shopreviews ging lezen (wat ik natuurlijk vooraf had moeten doen), sloeg de schrik me om het hart, want de ene ervaring was nog negatiever dan de andere: bezorgers die niet kwamen opdagen, verkeerde producten die werden bezorgd, gebruikte producten die als nieuw werden verkocht, waardeloze klantenservice en zo ging het nog even door. Ik besloot daarom mijn order te annuleren en daarbij werd dat van die klantenservice in elk geval bevestigd. De tv was dinsdag besteld en een uur later was deze al niet meer te annuleren (ondanks dat de bezorging pas op vrijdag was) "omdat hij te ver in het logistieke proces zat". Op mijn vraag of ik dan ik elk geval kon rekenen op een nieuw product (waar ik ook voor had betaald) en een stipte bezorging (ik moest er immers voor thuisblijven) kreeg ik te horen dat ze dat niet konden toezeggen. Dat is natuurlijk te absurd voor woorden, maar ik besloot dan maar af te wachten. Als het een gebruikt exemplaar was, kon ik de levering nog altijd aan de deur weigeren. Gelukkig bleek dat allemaal niet nodig: de tv hangt hier sinds gisteren keurig aan de muur.

Scorekaart voor MediaMarkt