AlgemeenEen foutieve levering kan gebeuren (al was het leveren van een step in plaats van een televisie wel een héle vreemde), maar de klantenservice heeft totaal geen inlevingsvermogen en zij hebben dan ook nul behoefte om je te helpen naar een oplossing. Ondertussen ben ik een groot geldbedrag kwijt en moet ik zelf maar zien op te boksen tegen deze idiotie. Asociale tent. Nooit meer Mediamarkt.
VerzendingNa bestelling van een televisie kreeg ik een elektrische step toegestuurd. Het herstellen van deze foutieve levering zorgde continu voor kortsluiting bij de klantenservice. De step van 20 kilo mocht ik met het openbaar vervoer (2u 40m enkele reis) terugbrengen naar een vestiging. Dat was gewoon proportioneel om te vragen om een fout van hun zijde te corrigeren, aldus de klantenservice. Met heel veel moeite is deze alsnog opgehaald.
KlantenserviceNa 6 dagen thuisblijven voor levering, 10 belletjes van totaal zo’n 3 uur waarin steeds een oplossing beloofd werd, welke nooit is nagekomen, heb ik het opgegeven. Nu mag ik nog 14 dagen wachten op mijn geld terug. Klantenservice heeft niet één keer gezegd dat het vervelend voor míj is, enkel ‘procedures blabla’.