AlgemeenZe zijn heel flauw wanneer het aankomt op retourneren. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik iets niet mocht retourneren omdat ik iets als bedrijf bestelde. Bij MeGekko wijzen ze je er dan op dat het alleen een consumentenrecht is. Ze hebben natuurlijk gelijk maar wijken daarmee af van 95% van alle ander webshops.
Daarnaast een artikel besteld als consument dat 3 dagen later 50 euro goedkoper was. Vaak kan je dan na een berichtje aan de klantenservice die 50 euro terugkrijgen of een tegoedbon ontvangen. Niet bij Megekko helaas. Ik moet nu serieus het artikel opnieuw bestellen en tegelijkertijd een retour aanmelden. De doos wordt dan morgen bezorgd, kan er gelijk een retourlabel op en kan ik naar het postkantoor rijden. Wie wordt hier nou beter van... Misschien heeft de directeur aandelen in PostNL ofzo..
Snel geleverd netjes verpakt. Retourneren kan niet vanaf huis dat is wel jammer.
KlantenserviceSnelle reactie maar standaard antwoord. Er wordt niet geprobeerd de klant tegemoet te komen of te denken in oplossingen.