Kamera Express

Goede winkel. Altijd tijd voor nadere toelichting of advies, niet allen voor camera's en lenzen, maar ook voor andere items. Prima toelichting gehad over de keus tussen een systeemcamera of toch nog een spiegelreflex. Of een andere keer over de optische eigenschappen van een nieuwe lens.

Laatste aankoop was een Canon EOS R7. Mooie, supersnelle camera. Voor iedereen die denkt dat hij met een telefoon ook een goede camera heeft, heeft blijkbaar nog nooit iets serieus in handen gehad. Heb hem nog maar kort, maar dit is een gigantische stap vooruit tov mijn oude 30D. Dit maakt fotograferen weer leuk. Voor gebruikers die al eerder een Canon EOS hebben gehad ook zonder handleiding te gebruiken door de overeenkomsten in gebruik en bediening, maar ook omdat de menu's goed overzichtelijk zijn. Al mis je dan natuurlijk wel de andere extra's die erop zitten.

Goede klantenservice, vriendelijk. Probleem met account en besteloverzicht prima opgelost.

Wauw, vanaf jouw oude camera is dit inderdaad een hele upgrade. We kunnen ons voorstellen dat je jouw ogen uit kijkt!

Onwijs veel plezier gewenst met het ontdekken van alle nieuwe functies en stuur zeker eens een fotootje in voor 1 van onze wedstrijden!

Scorekaart voor Kamera Express