Megekko

Heb een tijdje geleden een nieuw moederbord besteld. Een B550 Tuf gaming van Asus. Die zou ik gaan gebruiken met me Ryzen 7 3700x opgezocht en die zijn met elkaar compatibel. Dus alles geïnstalleerd gekeken of het werkt en de pc wil niet booten alle aansluitingen gecontroleerd niks aan de hand. Daarna maar met andere onderdelen gaan kijken of iets anders het probleem was zelfs de cpu in het moederbord van me broertje getest en dat ook naar ze gestuurd. Maar het kwam echt door het moederbord. Contact met ze opgenomen en ze zouden hem gaan testen. krijg even later een bericht van ze terug dat het moederbord getest is met de Ryzen 5 3400G en dat die gepost had en een cinebench run heeft kunnen doen. Dus willen ze me het oude moederbord terugsturen. Ik had al een vermoeden en gingen toch nog even op onderzoek uit blijkt de Ryzen 5 3400G helemaal niet compatibel te zijn met een B550 moederbord. Gelukkig had ik een foto gemaakt van de doos en staat dat er met grote letters op. Na dit aangegeven te hebben zeggen ze dat die toch geboot heeft met die cpu terwijl dit niet mogelijk is. Maar heb gelukkig uiteindelijk wel me geld terug gekregen en heb ik het moederbord ergens anders besteld. Heb uit eigen beweging de verzendkosten er nog uit gekregen ter compensatie. Dus al is iets defect kijk zelf even goed want ze sturen het zo naar je terug.

Scorekaart voor Megekko