AlgemeenMonitor retour gestuurd omdat de lijmlaag losliet van het paneel. Allemaal super vriendelijk en zou binnen 2 weken gerepareerd zijn. 3 weken later krijg ik een keer een mail terug, met een foto erbij dat de hoek van de monitor (plastic) versplinterd is, en dat de reparatiekosten €480 bedragen gezien dit niet onder garantie valt (wat nog NIET zo was bij aflevering in de winkel).
Update: Na wat heen en weer gebeld te hebben is het probleem opgelost en mag voor het volledige factuurbedrag van de monitor een nieuw model uitzoeken, wat ik erg netjes vind.
. BCC heeft de monitor ZO belabberd verstuurd naar het reparatie-depot dat er een flinke hoek is afgebroken van de monitor, en schuiven de schuld nu op MIJ af en willen €400+ in rekening brengen voor reparatie.
KlantenserviceAls je om 2 uur 's middags op vrijdag een bandje krijgt met "het is de druk aan de telefoon, de verbinding wordt nu verbroken", dan is dat NIET op orde. De winkel is vaak ook niet te bereiken - je krijgt geen gehoor maar wordt later teruggebeld door een prive-nummer. Raar...
Als je wel iemand te pakken krijgt zijn ze voor de rest wel erg vriendelijk en mijn probleem is inmiddels ook opgelost. Vandaar ook wel een voldoende.
- 25 okt. -
Hoi Photonman,
Goed dat er een oplossing is verzorgd. Bedankt voor je nieuwe beoordeling. Laat het alsjeblieft weten als er toch nieuwe vragen op mochten komen en geef daarbij je ordernummer door, dan duiken we er op.
Vriendelijke groet,
Team BCC
- 24 okt. -
Beste Photonman,
Bedankt voor je klacht. Sorry voor de late reactie.
Als er iets stuk gaat tijdens ons transport hoor jij daar niet de dupe van te worden. Dit heeft extra aandacht nodig. Kan je hier het casenummer van de reparatie doorgeven?
We zien het graag tegemoet.
Vriendelijke groet,
Team BCC