Megekko

Het bestelproces was makkelijk en overzichtelijk.
Betalen kon op allerlei manieren en was ook makkelijk en overzichtelijk.

Het order van ~400 euro was besteld op een vrijdag rond 13:00 en is aangekomen op de zaterdag erna rond 12:00.
Megekko een van de goedkopere voor dit product, maar niet de goedkoopste. Ook waren er er verzendkosten.
De reden om voor Megekko te kiezen waren het lange bestaan van de winkel in combinatie met veel en goede reviews op Tweakers. Dit is ook de reden om reviews te schrijven over mijn bestellingen.

Mijn order kwam aan in een stevige doos. De lege ruimtes waren opgevuld met luchtkussens. De doos heeft het Megekko-logo. Dit laatste kan onhandig zijn i.v.m. dat kwaadwillenden makkelijk kunnen zien dat er electronica in zit.

Het product was gesealed in plastic en oogt onbeschadigd.
Er is nog geen mogelijkheid geweest om het te testen.

Er is geen contact geweest met de klantenservice.

Aanvulling op maandag, drie dagen na de bestelling: Megekko heeft een mail gestuurd waarin zij vragen om een review op Tweakers en hier ook een beloning voor bieden (je maakt een kans op een iPad). Deze review is geschreven ruim voor het ontvangen van deze mail en ik was hier ook niet van op de hoogte.

De bezorger en staat van de doos leverden de indruk dat er met respect om is gegaan met de doos.

Scorekaart voor Megekko