Max ICT B.V.

49 inch monitor besteld aangezien max ict de voordeligste was op tweakers. Gister werd ik opgebeld dat de monitor niet voor het betaalde bedrag geleverd kon worden en of ik even 105 euro bij wou betalen. Hele nare manier van marketing dit!

Goedemorgen Roytyo,

Bedankt voor het delen van jouw shopervaring.

Uit je review maak ik op dat je na het plaatsen van je bestelling gevraagd werd om bij te betalen voor je product. Wij streven ernaar onze producten en de bijbehorende voorraad altijd correct weer te geven. Het lijkt erop dat het hierin bij jouw bestelling mis is gegaan, waarvoor mijn excuses.

Graag hoor ik van je hoe de afhandeling van je bestelling verder is verlopen en of ik of mijn collega’s van de klantenservice je nog ergens bij kunnen helpen. Zou je een e-mail kunnen sturen naar webcare@maxict.nl onder vermelding van je naam en ordernummer? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wens je nog een fijne dag toe.

Rogier – Webcare Max ICT

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops