Azerty

Ik wou een videokaart kopen die voor 663 op de site stond.
Deze in de winkelwagen geplaats voor die prijs, echter ik wou ook nog een monitor hebben dus ook die opgezocht op de site en in de winkelwagen. Dit in een tijdsbestek van enkele minuten.
De bestelling geplaats en was van plan om het de dag daarop te gaan halen in Raalte.
Echter toen ik nog eens goed keek klopte het totaal bedrag niet met wat ik in mijn hoofd had, De kaart was blijkbaar in de paar minuten 37 euro duurder geworden op de site.
Hier was ik niet blij mee dus daar een mailtje over gestuurd, maar het antwoord was dat het vervelend was maar ze daar niks aan konden doen i.v.m. de dagprijzen.

Gelukkig had ik gekozen om die meer dan 1300 euro te pinnen bij ophalen anders had ik dus gewoon pech gehad zonder dat je het door heb. Moet niet kunnen vind ik en waardeloos opgepakt door Azerty.
Geen Azerty meer voor hier en zal ze al helemaal niet meer aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Edit na reactie:
Order nr WA000138638
En nee ik ga geen mail sturen, dat had ik namelijk al gedaan..

Vervelend maar kunnen we niks aan doen is natuurlijk onzin, niet willen is heel wat anders..

Goedmorgen,

Bedankt voor het achterlaten van jouw recensie.
Omdat het de service niet geheel naar wens is geweest zou ik hier naar willen kijken en verbeteren waar mogelijk.
Echter kan ik geen gegevens achterhalen aan de hand van deze review.
Zou je deze per mail kunnen opsturen naar klantenservice@azerty.nl.

Michiel
Azerty Klantenservice