AlgemeenCoolblue eet creditcard op. Een koelvries combinate besteld en dan gebeurde het volgende.
Een creditcardbetaling aan Coolblue wordt geweigerd maar de reservering cq afschrijving blijft bestaan. Na een betaling met een creditcard wordt geld afgeschreven van de creditcard maar de betaling en daarmee de bestelling wordt geweigerd. Na telefonisch contact weigert CB om direct de reservering cq betaling ongedaan te maken. Zeer onzorgvuldig! Overigens de procedure van een betaling per creditcard is sowieso ontmoedigend. De reden waarom per creditcard wordt betaald door mij is juist voor de zekerheid.
Een betaling met een creditcard weigeren kan ik vanwege fraudegevoeligheid wel begrijpen. Maar een reservering cq betaling niet onmiddellijk terugdraaien is kwalijk temeer daar Visa Card aangeeft dat CB dat wel onmiddellijk en onvoorwaardelijk moet doen! Ondertussen heb ik een klacht ingediend bij Visa en de acm., Spijtig dat de klantenservice na deze uitleg het gesprek eenzijdig beëindigde.