Algemeenhad een ducky keyboard dat binnen garantie termijn al niet meer goed werkte, een aantal keys bleven hangen wat tijdens het typen echt super irritant is dus ik contacteer azerty over retour. moet ik op eigen kosten retour sturen, vervolgens sturen me ze zonder uberhaubt effe te overleggen hetzelfde keyboard terug met de boodschap dat er niks mis mee is terwijl ik overduidelijk bewijs leverde dat het niet functioneerde en ik tijdens het typen van deze review al weer merk dat de keys blijven hangen en ik steeds n letter te veel typ.. dit gaat om een erg duur keyboard dus maakt het extra akelig..
na meteen op te bellen krijg ik te horen dat ik het nog een keer op mag sturen dan gaan ze nog een keer kijken, belachelijk natuurlijk en ik ga niet nog een keer geld betalen om zinloos dingen op te sturen om vervolgens hetzelfde terug te krijgen met de boodschap dat t in orde is terwijl ik binnen 3 minuten typen het zelfde probleem ervaar, ik zie geen enkele reden om erop te vertrouwen dat het deze keer wel goed komt, ik wil gewoon een werkend product dus en dat gaan ze me blijkbaar niet geven
de beste man kwam inhoudelijk niet veel verder dan "computer says no" en bood geen enkele inhoudelijke onderbouwing behalve dat ik het nog een keer terug mocht sturen, iets wat natuurlijk niet wil aangezien ik net voor nniks verzendkosten heb betaald om hetzelfde keyboard terug te krijgen en nog steeds met hanging keys zit.
laatste keer dat ik iets bestel bij azerty voor mij en heel veel geld weggegooid aan n defect keyboard
Goedemorgen,
Vervelend te zien dat de geleverde service niet geheel naar wens is geweest.
Omdat ik geen directe informatie heb rondom de situatie zou ik je vriendelijk willen verzoeken de order- of klantgegevens te mailen naar klantenservice@azerty.nl.
Dan kan ik kijken wat er mogelijk verbetert kan worden.
Michiel
Azerty Klantenservice