Megekko

Bestelproces is razendsnel en simpel. Bevestiging is snel en compleet. Je hebt zelfs de optie om je voorkeur aan te geven om bezorgingen via PostNL te krijgen als je liever geen DHL wil! Dat is wel echt een pre als je een beetje DHL bezorger kent.

Enorm snelle verzendingen, al heb ik af en toe wel het gevoel dat ze van de grotere dozen in het magazijn af willen en die naar mij sturen. Is geen probleem an zich, wel grappig.

Graag zou ik meer recyclebare verpakkingen zien, blastic luchtbubbels zijn handig, maar het kan ook anders (zie Ikea electronica verpakkingen of Amazon padding). Graag zou ik alles bij het oud papier willen doen.

RMAs voor een Taichi en een 5800x afgehandeld binnen een paar weken, zodra het was omgewisseld had ik de volgende dag het nieuwe onderdeel in huis. Er wordt niet moeilijk gedaan, ook over de iets 'vreemdere' RMAs.

Scorekaart voor Megekko