Paradigit

Monitor besteld n.a.v. een goede prijs op een 4k144hz monitor.
Monitor was niet leverbaar en uit het assortiment dus bood men een alternatief die ik mocht kiezen via de productpagina. Aangegeven dat deze monitoren niet vergelijkbaar zijn en zelf om een ander alternatief gevraagd welke WEL 4k144 hz support had. Uiteraard vanuit mijn kant aangegeven dat ik graag zou willen bijbetalen. Paradigit ging hier niet in mee, ze vonden korting boven korting niet gepast.
Dus besloten de bestelling te annuleren, deze is dus cancelled. En uiteraard is vandaag de monitor die uit het assortiment was, weer beschikbaar. Nooit meer paradigit.

Er is geen oplossing geboden, men was alleen geïnteresseerd om mijn geld te houden tegenover een monitor wat niet vergelijkbaar was.

Beste ParaNoID,

Vervelend om te lezen dat het scherm niet meer leverbaar is. Ik heb zojuist even gekeken naar je communicatie met mijn collega en ik zie dat we inderdaad wel een alternatief hebben geboden.
Het scherm dat je zelf noemde was al afgeprijsd van €849m- naar €599. Hier zit dus al een korting op van €250,-. Dat is de reden dat wij niets meer met de prijzen konden doen. Verder heeft mijn collega een alternatief aangeboden wat het dichtst bij kwam bij de monitor die je had besteld welke ook leverbaar was.

Onze excuses voor het ongemak.
Een hele fijne dag gewenst!

Rob
Team Paradigit