Doublepoint

W̶a̶t̶ ̶e̶e̶n̶ ̶w̶a̶a̶n̶z̶i̶n̶n̶i̶g̶ ̶s̶l̶e̶c̶h̶t̶e̶ ̶w̶e̶b̶s̶h̶o̶p̶ ̶m̶e̶t̶ ̶d̶i̶t̶o̶ ̶d̶i̶e̶n̶s̶t̶v̶e̶r̶l̶e̶n̶i̶n̶g̶.̶ ̶T̶w̶e̶e̶ ̶k̶e̶e̶r̶ ̶e̶e̶n̶ ̶b̶e̶s̶t̶e̶l̶l̶i̶n̶g̶ ̶g̶e̶p̶l̶a̶a̶t̶s̶t̶ ̶e̶n̶ ̶t̶w̶e̶e̶ ̶k̶e̶e̶r̶ ̶d̶i̶e̶p̶e̶ ̶e̶l̶l̶e̶n̶d̶e̶.̶

EDIT:

Bovenstaand is slechts een fractie van de review die er eerder stond. Door adequaat, persoonlijk, coulant en klantvriendelijk handelen van oprichter en eigenaar Maarten, moet ik mijn eerdere woorden herzien.

Na het plaatsen van de oorspronkelijke review is er vrijwel stante pede contact met mij opgenomen om nog dezelfde avond tot een oplossing te komen. Deze oplossing kwam er in de vorm van een royale tegemoetkoming, excuses, begrip, waardering voor de feedback en met de toezegging dat dit een incident is geweest.

Een houding waar menig webshop een voorbeeld aan kan nemen. Ik kan dus niet anders zeggen dat mijn klacht uiteindelijk uiterst professioneel is opgelost.

Verzending arriveerde door omstandigheden later dan beloofd. Uiteindelijk zeer professioneel opgepakt en opgelost.

Klantenservice soms wat lastig te bereiken, op het bestaande whatsapp-nummer wordt (in mijn geval) niet gereageerd. Eenmaal een medewerker te pakken wordt er wel goed meegedacht.

Scorekaart voor Doublepoint