Mobiel.nl

736 producten en 1.380 uitvoeringen

Beste MoYasin,

Bedankt voor je review. Wij vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. Graag leggen wij uit hoe de levering met de nieuwe iPhones zijn werking gaat.

Pre-orderen betekend in principe dat je alvast een toestel kunt bestellen wat nog niet uit is. Vervolgens leveren wij, zodra het toestel beschikbaar is, het toestel uit op volgorde aan de hand van besteldatum en tijdstip. Omdat wij vanuit sommige providers de nieuwe iPhones geleverd krijgen is het moeilijk in te schatten hoeveel wij exact geleverd krijgen en wanneer. Daarnaast zijn de toestellen, vaak in het begin, wereldwijd lastig leverbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Het is vanuit onze klantenservice niet de bedoeling geweest om jou een vervelend of naar gevoel te geven. Helaas kunnen zij echter geen manier aanbieden om het toestel eerder geleverd te krijgen. Om die reden is er, in jouw belang, geadviseerd om eventueel bij andere providers/telefoonwinkels te kijken of zij het toestel wél eerder kunnen leveren. Natuurlijk hopen wij dat je wilt wachten op de levering van het toestel maar begrijpen wij het volkomen als je liever elders wenst te kijken waar het toestel direct leverbaar is.

Wij hopen dat dit meer duidelijkheid heeft gegeven.

Het team van Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl