Coolblue.nl

Coolblue heeft een duidelijke website met meer leesvoer en informatie dan veel andere webshops. Ik heb hier een tweedekans Samsung koelkast gekocht. Schade werd duidelijk aangegeven op de foto's en was voor mij acceptabel, de korting significant genoeg, dus heb deze besteld.

Er werd geadverteerd met "vandaag besteld, morgen bezorgd", echter kon de koelkast pas een paar dagen later bezorgd worden vandaar geen 5 sterren. De bezorging zelf was wel prima, kwartier van te voren gebeld door de bezorger. Bij aankomst werd gevraagd of ik even de schade wou beoordelen of deze acceptabel was voordat ze hem naar boven brachten aangezien er een paar butsen opzaten dus wel zo eerlijk.

Er zat meer schade op de koelkast dan vooraf op de site was vermeld en dan op de foto's te zien was. Ik had meer tweedekansjes voorbij zien komen met een vergelijkbare schade maar die dan lager geprijsd waren. Klantenservice gebeld in de avond om te vragen of ze de prijs achteraf wilden bijstellen. Werd heel begripvol op gereageerd, excuses gekregen en werd gezegd dat het normaal wel de bedoeling is dat alle schade op de foto's staat. Foto's gestuurd naar de klantenservice waarna ik het aanbod kreeg om hem terug te sturen of om onbeperkt geldig Coolblue tegoed ter waarde van 7,5% van het aankoopbedrag te krijgen. Besloten de koelkast te houden en voor het tegoed te gaan. Omdat het om een nieuwe aankoop ging vond ik niet helemaal correct dat het via tegoed ging maar het was acceptabel voor mij, vandaar 4 sterren.

Scorekaart voor Coolblue.nl