AlgemeenBestelde altijd al mijn apple producten bij Belsimpel dus nu 3 weken terug AirPods 2 gekocht, nog geen 10 uur muziek meegeluisterd en de rechter airpod doet het niet meer en hierdoor kan ik ook mijn linker airpod niet meer verbinden en heb ik er eigenlijk niks meer aan.
VerzendingVerzending was top volgende dag in huis dus daar is niks op aan te merken.
KlantenserviceEerst al eens gemaild en bleek dat de airpods voor reparatie terug moesten, vind ik persoonlijk heel vreemd voor airpods die nog geen maand oud zijn. Hierna naar de winkel geweest om nog eens het probleem aan te kaarten, de vrouw vond dat ik helemaal gelijk had dat ik nieuwe wilde. Zij mocht hier alleen niks mee doen omdat zij geen beslissingen mag nemen zei ze. Nu zijn dus de airpods voor reparatie opgestuurd naar belsimpel om daar te bevestigen dat de rechter airpod het niet doet.. Ergste van alles is dat je gewoon je airpods in ieder geval 10 werkdagen kwijt bent. Waardeloze service.
EDIT:
Vandaag 19 september gebeld door Belsimpel dat zij mij nieuwe airpods gaan opsturen en zelf het af gaan handelen met het bedrijf dat de reparatie uit gaat voeren. Dit omdat de airpods het toch van korte duur deden en ze dit de best passende oplossing vonden. Ondanks alles dus super tevreden met de service!